The Lipstick Trend That Looks Good On Everyone

Hello, hello, girls ( pentru ca astazi ma adresez exclusiv voua:D )! V-am pregatit o postare impreuna cu fetele mele frumoase, in care vrem sa va aratam cum o culoare de ruj inchisa, se potriveste oricui. Yes, that`s right, it`s all up to you if you wanna wear it or not!

Cum am trecut de la sezonul cald-caldut, la cel rece deja, de toamna gri, atat trusa de beauty cat si obiceiurile pe care le aveam in ingrijirea noastra zilnica, s-au schimbat destul de mult ( in cazul meu, cel putin ). E vorba de textura produselor pe care le folosim, cautam cat mai multa hidratare si luminozitate, cat si de culorile pe care dorim sa le purtam. Asa se face ca in fiecare sezon rece, culoarea vinului, marsala, culoarea prunei bine coapta, isi face mereu loc in topul preferintelor atunci cand vorbim despre rujuri ( si nu numai 🙂 ).

Cel mai bun lucru la aceste culori inchise ( in afara de faptul ca-ti fura privirea intr-o secunda ) este ca arata bine si se potrivesc oricarei culori de ten. Fie ca ai un ten inchis la culoare, masliniu, cu un subton galben, sau ai tenul mai deschis, spre alb-rose, cu un subton roz, aceasta culoare de ruj are “puterea” de a scoate in evidenta trasaturi ale fetei pe care alte culori le-ar face poate…insesizabile. Trebuie doar sa ai curaj si cel putin 10 minute la dispozitie pentru a-ti iesi un contur perfect ( daca atragem atentia asupra buzelor, ele trebuie sa fie perfecte, nu?! ). Hope you enjoy it!

Ruj MAC Viva Glam III

Ruj MAC Antiqued Velvet

Ruj MAC Retro Matte High Drama

Ruj MAC Instigator

Ruj MAC Chili

Ruj MAC Sin

You May Also Like

5 Comments

  1. 1
  2. 3
    • 4

      Intr-adevar, daca sunt niste buze extrem de subtiri, spre invizibile ma refer aici, nu e foarte recomandat. Dar daca sunt niste buze normale, adica nu foarte pline, carnoase, rujul arata bine, cu un contur de buze usor peste si iluminata si zona din jurul buzei usor. Nu prea gasesc folositor in make-up sintagme atat de stricte ca si “nu prea are ce cauta acolo”, mereu gasesc solutii pentru a le face ok:)

  3. 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>