Wedding Series {part 1}

Printre toate emotiile si celelalte cateva lucruri care mi-au trecut fulgerator prin minte atunci cand Claudiu m-a cerut de sotie, a fost si gandul la blog, despre cum o sa va duc cu mine  in pregatirea celui ce se vrea a fi cel mai frumos si asteptat moment al nostru, nunta. Nu o sa transform blogul intr-unul cu si despre nunti, dar cateva franturi de inspiratie, momente de la alegerea rochiei sau a machiajului potrivit acestui tip de eveniment, cred ca sunt bine venite si usor de digerat:).

Primul gand in Noul An a fost: “Babe, mai sunt 4 luni pana la nunta!”. Nu suntem niciunul dintre noi foarte stresati sau agitati, dar mi-am dat seama ca timpul zboara si trebuie sa imi astern un “to do list” foarte clar pe care trebuie sa-l respect intocmai.

Dupa ce ne-am hotarat asupra datei ( 06.05.2017 ), restaurantul era si el ales ( nunta o sa aiba loc in Beclean, la restaurantul familiei lui Clau ), cu muzica iar am rezolvat repede, pentru ca cei care o sa ne cante si incante ne sunt prieteni ( Dragos & friends orchestra ), am hotarat sa ma focusez putin asupra rochiei.

Cred ca fiecare dintre noi are in minte o imagine bine intiparita a ceea ce inseamna rochia visurilor. De aceea pentru mine a fost foarte usor, pemtru ca stiu exact ce vreau, a trebuit doar sa aleg pe cineva sa mi-o faca. Am ales-o pe Romana, pentru ca tot ce am vazut iesit  din mainile ei, a fost peste asteptari.

Am fost cu Adela si cu mama saptamana trecuta la atelierul ei ( dragele de ele m-au tras de maneca: “Aleeee, nu ai rochie, hai sa incepem de undeva odata!” ), am vorbit despre model si cum o sa fie, dar am zis sa probez si cateva modele expuse, sa vad cum e si pentru feeling-ul ala de…something new, something princessy:). In 8 februarie merg la prima proba, va tin la curent cum merge treaba prin niste poze frumoase din locul ei magic de creatie, odata ajunsa acolo as fi stat intreaga zi printre rochii si dantele ( girls ).

O sa mergem si la cateva targuri, sa vedem ce trenduri sunt, aranjamente florale si verighete. De multe ori se pot incheia contracte la preturi mai avantajoase decat in mod normal, si ceea ce ma mai atrage e ca pot vedea totul intr-un loc, ceea ce iti salveaza timp pretios:).

In perioada 20-22 ianuarie o sa aiba loc Cluj-Napoca’s Wedding Show, in incinta Grand Hotel Italia. Am fost invitata sa-l vizitez si chiar am spus ca nu se putea ivi moment mai oportun, decat acum inainte de nunta cu 4 luni cand inca mai am de stabilit detalii pretioase. Am inteles ca o sa fie peste 100 de expozanti de top si o sa fie chiar si band-uri live, daca inca nu stii pe ale cui ritmuri o sa dansezi la nunta ta. Programul e in fiecare zi pana la ora 20, dar va las si link spre site-ul evenimentului pentru mai multe detalii ( click here ). See you there, future brides<3IMG_9449

Sa aveti o saptamana stralucita!

Love, A.

You May Also Like

1 comment

  1. 1

    Si eu tot creatiile Romanei le-am ales si nu puteam alege mai bine. Modelele si materialele sunt superbe, si desi am ales un model expus am avut o rochita superba la nunta. Succes cu pregatirile fiindca stiu cum e 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>